Søk i arkivet

����

«Nor Siglar» som E-bok

Boken om «Nor Siglars» ni-årige ferd kloden rundt har lenge vært utsolgt. Nå er den å få som e-bok.

HOVEDBILDE: Jordomseilingen med «Nor Siglar» kan fås som e-bok.

Det er blitt mange bøker om jordomseiling, både på norsk og engelsk. En av de beste er utvilsomt beretningen om «Nor Siglars» ni-årige ferd kloden rundt. Boken har lenge vært utsolgt, men nå er den å få som e-bok.

Mangeårige lesere av Seilas husker utvilsomt «Nor Siglar»s jordomseiling. Anne Brevig og mannen Martin Vennesland sendte interessante rapporter og bilder fra seilasen som varte i hele ni år. Serien inspirerte utvilsomt mange til å kaste loss og dra ut på langtur. 

Etter hjemkomsten førte jordomseilingen til en bok, «9 Years on the 7 Seas with Nor Siglar». Den er blitt en av sjangerens bestselgere både i norsk og engelsk utgave.  Men nå er begge utgavene utsolgt. Derfor har paret lagt den ut som e-bok på amazon.com.  Der får du den for US$ 9.99.

Har du planer om å dra ut på langturseilas bør du få med deg denne boken, både under planleggingen og på selve seilasen!
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen