Søk i arkivet

Tatt av bølgen

VIDEO: Seilbåten ble tatt av en overraskende stor bølge og knust inn mot piren.

Hendelsen skjedde i Redondo Beach i California 30. mars. Seilbåten ble tatt av en bølge og knuser inn mot piren. Badevaktene i området fikk reddet de fire som var om bord, og hendelsen ble filmet av en Jaason Wells ansatte på en restaurant i nærheten. Utrolig nok kom alle fra hendelsen uten skader. På Youtube-siden der filmen er lagt ut av Wells skrives det at eieren av seilbåten er en svært erfaren seiler.

Uten styringsfart

Hendelsen hente etter en lokal regatta. Kommentarer på YouTube mener at regattaen burde ha vært stoppet på grunn av mye vind. Den lille regattabåten har ingen motor. Med storseilet nede, så er det også dårlig balanse i båten som gjør den mer utfordrende å styre. Ut fra opplysninger på YouTube, skal det også være problemer med skjøtesystemet til fokka. 

Nær havna

Den lille seilbåten var på vei inn i havna like ved pieren de ble skyldt opp mot. Det virker som at mannskapet at det er en unormal stor bølge som tar tak i båten, og hiver den mot pieren. 

KNUST: Seilbåten skulle inn i havn i Redondo, men havnet i Redondo Beach Pier

KNUST: Seilbåten skulle inn i havn i Redondo, men havnet i Redondo Beach Pier

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen