TITUSENVIS TOK I MOT 16-ÅRIGE JESSICA WATSON ETTER JORDOMSEILINGEN

Har seilt seg inn i alle australske hjerter

Har seilt seg inn i alle australske hjerter

[SEILmagasinet i Sydney]: 16-årige Jessica Watson fullførte sin jordomseiling i dag – i nærvær av titusenvis av australiere som tok i mot henne i Sydney.

Publisert Sist oppdatert

I følge Sail Worlds websider har hun ikke slått Martin sin rekord fra 1999 fordi hennes tilbakelagte 18 265 nautiske mil mangler omtrent 200 nautiske mil for å bli betegnet som en jordomseiling.

 

«For meg var det aldri om å gjøre å slå rekorden, så jeg bekymrer meg ikke så veldig mye for det», sa Jessica.

VUNNET AUSTRALSKE HJERTER. New South Wales’ Premier Kristina Keneally omtalte henne som Australias mektigste person som nettopp hadde prestert å få både statsministeren og New Souths Wales’ Premier til å vente på seg i flere timer for å ønske henne velkommen.

«Jessica, du har vunnet. Du har vunnet mot redsel og tvil. Du har bevist at drømmer kan gå i oppfyllelse. Du har vunnet hjerte til alle australiere og inspirert dem», sa Kristine Keneally i starten av hennes velkomsttale til Jessica.

SKAL BLI FERDIG MED VIDEREGÅENDE. Jessica Watson avsluttet intervjuet med å takke alle som har støttet henne underveis og at det har betydd all verden for henne. Hun benyttet også anledningen til å hilse til besteforeldrene som ikke kunne være til stede.

Hennes neste mål nå er å lære seg å kjøre bil og å bli ferdig med videregående.

«Så får vi se hvor seilingen tar meg etter det».