Søk i arkivet

Overraskende gaveJulenissen kom til Børsholmen

Da Lasse Naumann kom til Oslofjordmuseet i dag, møtte han julenissen.

Lite ante Lasse Naumann i Børsholmen Stiftelse hva som ventet ham da han ble spurt om å komme på et møte ved Oslofjordmuseet i Vollen i Asker i dag, og overraskelsen var stor da han der ble møtt av en julenisse – for anledningen i form Anne Sophie Aaby i Gjensidigestiftelsen.

Hun hadde med seg en stor sjekk som hun overrakte – en sjekk på 266 000 kroner – fra stiftelse – til stiftelse.

– Det var en svært gledelig overraskelse, sier Lasse Naumann.

– Pengene vil sette oss i stand til å få en helt ny skolebrygge ved Børsholmen, og å oppgradere svært nedslitt utstyr som vi bruker i virksomheten med Andunger og seilopplæring, sier han.

I SAMME ÅND. Børsholmen Stiftelse er en av mange søkere til midler Fra Gjensidigestiftelsen, og de kan glede seg over å være en av dette årets heldige utvalgte.

Børsholmen er øya der Asker Seilforening ble stiftet i 1932, og helt siden den gangen har øya vært et senter for sjø- og seilopplæring i Norge – ikke minst for barn og ungdom. Avdøde Jan «Mattis» Mathiesen var en legende i norsk seilsport, og driften av øya – i regi av Børsholmen Stiftelse – videreføres i hans ånd.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen