Søk i arkivet

Mads og Tomas Mathisen på Mallorca
Mads og Tomas Mathisen på Mallorca

MallorcaKnallsterkt av Mathisenbrødrene

Vant to seilaser i topp internasjonalt selskap

Mads og Tomas Mathisen startet fredag MSC regattaen på Mallorca. De startet bedre enn noen gang i 49er, med 13 -1 -1 i dagens tre seilaser. Sammenlagt ligger de på 6. plass av 63 båter. Det skal i alt seiles ni seilaser totalt, re gjenstår hver av dagene lørdag og søndag. 

MSC regattaen er en stor treningsregatta hvor det seiles i to felt med over 30 båter i hvert. Det er  meget sterk konkurranse med verdensmestere, verdenscup- og OL vinnere på plass. 

I denne regattaen får Risørseilerne hjelp og oppfølging fra det norske trenerteamet med blant annet  landslangstreneren, trener i KNS og seilforbundets meterolog. De er på Mallorca og støtter alle de norske seilerne. 

I tillegg jobber gutta sammen med Krystof som har trent dem både tidligere år og denne vinteren.

De fleste av de beste er på Mallorca for å teste hvilken effekt de har hatt av vintertreningen og mange, deriblant Mads og Tomas, skal bli der for å trene en måneds tid.

Lind Flem Høst er 13 i Laser Radial, men de norske 49erFX seilerne Helene Næss og Marie Rønningen er 11 i 49erFX, plassen foran OL vinnerne Martine Grael og Kahena Kunze

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen