Søk i arkivet

Hermann Tomasgaard leder stadig i Laser
Hermann Tomasgaard leder stadig i Laser Foto:

Trofeo Princesa Sofia IberostarTomasgaard og FX-jentene imponerer på Palma

Norsk ledelse i Laser og kort vei til medalje i 49erFX.

Helene Næss og Marie Rønningen hadde en god dag på Palmabukta og med plasseringene 7, 4 og 9 ligger Tønsberg-jentene på en sterk 7. plass i 49erFX. Frem til Alex Maloney og Molly Meech NZL på 3. plass skiller kun ni poeng. Britiske Charlotte Dobson og Saskia Tidey og Martine Grael og Kahene Kunze BRA er det foreløpig lite å gjøre med.

Helene Næss/Marie
Rønningen

Helene Næss/Marie Rønningen Foto: Per Heegaard

Laser standard

Hermann Tomasgaard hadde tilsynelatende ingen perfekt dag onsdag, men til tross for 34. og 9. plass økte han ledelsen til nummer to sammenlagt og han har nå tre poeng til gode på briten Lorezo Chiavarini og seks på amerikanske Christopher Barnard.

Laser Radial

Medaljefinalen vinker i det fjerne for Line Flem Høst som med 32. og 21. plass onsdag nå ligger på 20. plass, 25 poeng opp til Monika Mikkola, FIN, på 10. plass. Danske Anne-Marie Rindom leder regattaen, 17 poeng foran nummer to, Emma Plasschaert, BEL. Caroline Rosmo ligger på 30. plass.

Finnjolle 

Med 33. og 20. plass ligger Anders Pedersen nå på 21. plass sammenlagt, 17 poeng opp til Jorge Zarif på 10. plass.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen