Søk i arkivet

Seilmagasinet/North Sails foredragsserieNorSteam samler seilerne

Spennende foredrag med Christian Løken, Petter Mørland Pedersen og Eivind Melleby hos With Marine i Leangbukta 9. mai kl 1900.

Christian Løken og Petter Mørland Pedersen vil føre sine planer om norsk båt i America’s Cup prosjekt videre mot 2025 gjennom NorSteam prosjektet og går veien videre sammen med Eivind Melleby som står i spissen for et norsk lag til SSL Gold Cup i 2021.

RC44 blir til SSL47 og skal brukes i
SSL Gold Cup

RC44 blir til SSL47 og skal brukes i SSL Gold Cup

NorSteam vil samle norske seilere til en ny giv der man for alvor skal markedsføre seilsporten som en del av den grønne bølgen og myndighetenes satsning på HAV. 

Flyvende seiling og seiling i tradisjonelle kjølbåter forenes gjennom NorSteam prosjektet og formidles til publikum og næringsliv ved nye metoder.

Topprangert i Star Sailor League
Eivind Melleby

Topprangert i Star Sailor League Eivind Melleby

 

De entusiastiske initiativtakerne Løken. Mørland Pedersen og Melleby ser ingen grunn til at ikke seilsporten skal få samme status i Norge som den har i New Zealand. Sine tanker og konkrete planer vil de formidle på Seilmagasinet/North Sails foredrag 9. mai hos With Marine i Leangbukta.

Inngangsbillett kr 250 som går uavkortet til NorSteam prosjektet.

Meld deg på via Sail Race System:

https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3242

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen