Søk i arkivet

Foto Christen With
Foto Christen With

Giraglia CupKnalldebut for «Fram XVIII»

Kong Harald og «Fram XVIII» debuterte med sterk 3. plass i St. Tropez

Framlaget kom rett fra Norge etter en hektisk treninsgperode der kong Harald og mannskapet har trent effektivt mot den andre norske ̧Club Swan 50 «Proxflyer». Dagen seilas var en baneseiles og en av flere seilaser i Rolex Giraglia Cup som inngår i serien for klassen i Middelhavet.

Vanskelige forhold

Det var vond sjø og vanskelige forhold på banen i den første baneseilasen. «Fram XVIII» kom godt i gang og var 3 ved første merke. Den holdt plasseringen til mål der den var 50 sekunder bak «Cuordeleone» og Leonardo Ferragamo» og 18 sekunder bak Morten Kiellands «Mathilde» som har Iker Marginez som taktiker og Silje Brathagen With som navigatør. Seilasen viste at kongen ikke har glemt gamle kunster og med Christen Horn Johannesen og Einar Koefoed som henholdsvis taktiker og strateg fikk laget full uttelling i debuten.

Regattaen fortsetter.

Båt for charter

Den neste regattaen i serien for Club Swan50 er Copa del Rey fra 27. juli til 3. august. Morten Kielland kan selv ikke delta i denne regattaen og ønsker å leie ut båten til et annet lag. Seilmagsinet kan formidle kontaktinfo til Kelland.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen