Søk i arkivet

2.4 meter VM Puerto Sherry, Spania
2.4 meter VM Puerto Sherry, Spania Foto:

Paralympics VMVeksler mellom 2.4 m og IMOCA60

Den tredobbelte medaljevinneren i paralympiske leker, Damien Seguin leder VM I 2.4 meter, men finner overgangen mellom 2.4 meter og IMOCA60 krevende.

Damien Seguin leder VM etter første dag med to første og en andre plass i det han beskriver som perfekte forhold i Puerto Sherry nær Cadiz. - Vi hadde perfekte forhold med vær og bølger, sier han. Han forteller at han ikke har hatt mye tid til trening i 2.4 meteren i det siste, ettersom han er midt oppe i planleggingen av Vendee Globe 2020, solosesilasen jorden rundt i 60 fotere.
- For meg er det viktigste å være her og møte konkurrentene igjen. Forskjellen mellom en 2.4 meter og en IMOCA60 er enorm. Segiun har et handikap som kvalifiserer ham til Paralympisk VM, men ikke større enn at han kan delta i en soloseilas jorden rundt. 

Du finner resultatene her

Bjørnar Erikstad VM 2019

Bjørnar Erikstad VM 2019


Bjørnar Erikstad har to tredjeplasser i dagens seilaser og ligger på 3. plass, fem poeng bak Seguin.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen