Søk i arkivet

Foto:

World SailingMot norsk VM gull i 29er

Mathias Berthet og Alex Franks-Penty vant gull i ungdoms VM i 2018 med den minst mulige margin. Nå går det mot overlegen seier for de norske ungguttene.

I dagens to seilaser fikk det norske laget 8. og 2. plass, men den første kan strykes og dermed har KNS-seilerne alle sine tellende plasseringer blant de fire beste. Fredag avsluttes mesterskapet med to seilaser, men det er meldt lite vind og det er usikkert om man får gjennnomført flere enn en. Uansett har det finske laget på 2. plass kun en matematisk sjanse til å innhente nordmennene som har en ledelse på 28 poeng. I realiteten er finnene sjanseløse.

Også Tobias Birkeland hadde en gor dag på regattabanen idag med seier i begge seilasene. I følge trener og lageder Peer Moberg var forholdene ideelle for Birkeland som hadde gode starter og seite som en drøm i 4-6 knops vind som åpenbart passet ham godt. 

Se resultatene her: http://www.worldsailingywc.org/results/2019_gdynia_pol.php

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen