Søk i arkivet

5.5 meter - Hankø 2019
5.5 meter - Hankø 2019 Foto:

VM 5.5 mNorsk i tet

Med en middels og en god plassering onsdag overtok «Artemis XIV» ledelsen i VM.

Onsdagens første seilas bød på vekslende og uforutsigbare forhold med store resultatforskyvninger mot slutten av seilasen. Mark Holowesko, BAH som ledet ved siste merke falt ned til 10. plass, og det norske laget med Kristian Nergaard, Johan Barne og Trond Solli-Saæther falt fra 3. til 7. I den andre seilasen ble det 2. plass til «Artemis XIV» som nå leder mesterskapet på samme poengsum som «John B», BAH mef Gavin McKinney, Mathias Dahlman og Lars Horn Johannessen som vant seilasen. På 3. plass ligger Mark Holowesko, BAH, fjorårets mester, kun ett poeng bak. Ett poeng bak der igjen ligger briten Peter Morton, og med bare to poeng som skiller def fire beste båten er det duket for en spennende svslutning av mesterskapet. Det gjenstår fire seilaser og etter dagens første seilas er det mulig å stryke dårligste.

Fullstendig resultatliste: https://www.manage2sail.com/en-US/eventonly/55worlds#!/results?classId=c1477128-c3dd-4114-8eab-cd4e00e729cc

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen