Søk i arkivet

LEDER: Mathias Berthet (KNS) og Alexander Franks-Penty ((KNS)
LEDER: Mathias Berthet (KNS) og Alexander Franks-Penty ((KNS) Foto:

29er VMNorsk ledelse i Gdynia

Etter bare et kort hjemmebesøk returnerte Mathias Berthet og Alex Franks-Penty til polske Gdynia i jakten på en ny VM tittel.

Etter å ha vunnet en suveren seier i ungdoms VM er nå de to norske seilerne tilbake i Polen for å seile verdensmesterskapet i 29er. Mesterskapet startet 29. juli og avsluttes lørdag 3. august. Hele 172 båter deltar og er fordelt over fire puljer. Med to dagers seiling igjen har Mathias Berthet og Alexander Franks-Penty en knapp ledelse på Australias Archie Cropley og Max Paul, mens Stephan Baker og Ripley Shelly USA er på bronseplass. Nordmennene har plasseringene 2, 3, 1, 2, 6, 5, 3, 1, 3.

Øvrige norske:

76 Markus Berthet/Emile Forslund, 87 Amalie Wang/Fredrikke Foss, 96 Julie Sverdrup/Vilde Pollen, 115 Diane Ninauve-Jutulstad/Cornelia Fure.

https://events.pya.org.pl/events/volvo/2019/i/16?lang=en#results

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen