Søk i arkivet

Paris 2024Klart for mixed offshore i OL

For første gang i seilsportens historie blir Mixed Two Person Offshore en del av det olympiske program

Mixed Two Person Offshore Keelboat vil sammen kiteboarding, windsurfing, flerskrog, en- og tomannsjoller og skiffs utgjøre det olympiske seilerprogran for Paris 2024. Det vi vise sportens mangfold og promotere kvinnelig deltakelse. 

Mer enn 70 prosent av jordens overflate er dekket av vann. Det gjør at offshore seiling vil ha en ubegrenset arena med varierende vind og bølger, en arena som vil stille særlige krav til utholdenhet, seilkunnskaper, disiplin, navigasjon og beslutningsevne. 

Offshore mixed Keelboat event vil utgjøre en spektakulær del av OL i Paris 2024 og åpne for nye utøvere til å oppnå stjernestatus.

For å vise hvordan denne nye disiplinen vil se ut i Paris 2024, har World Sailing lansert en promovideo som viser hvordan denne skal forberedes og fremstå.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen