Kieler Woche

Line Flem Høst på medaljejakt
Line Flem Høst på medaljejakt

God norsk dag i Kiel

De norske seilerne gjør det godt i Kiel, og best av dem er Laserseileren Line Flem Høst som er tilbake for fullt etter skade.

Publisert Sist oppdatert

Line Flem Høst har til nå tre seire og en 4. plass som tellende i Laser Radial. Bare Maxime Jonker fra Nederland er bedre, med bare 1. plasser. To plasser bak er den tidligere verdensmesteren fra Danmark, Anne-Marie Rindom, mens amerikanske Paige Riley er nede på 7. plass.

I Laser standard har også Herman Tomasgaard fått opp farten. Med seier i dagens siste seilas rykket han opp til 14 plass sammenlagt etter en mer beskjeden start.

Regn med Erikstad

Bjørnar Erikstad seiler 2.4 meter og deres regatta teller som EM. Det gir rekorddeltakelse med hele 40 båter, skjelden god deltakelse i denne klassen. Her ligger Erikstad på 5. plass etter jevnt god seiling.

Bra i Finnjolle

Anders Pedersen har vært mye opp og ned i Finnjolle den siste tiden. Nå seiler han bra og i et felt på 69 båter ligger han på 5. plass med to britiske og to båter fra New Zealand foran seg på resultatlisten.

Helene Næss og Marie Rønningen i Kiel
Helene Næss og Marie Rønningen i Kiel

Trått i 49er

Vi er vant til gode saker fra 49erFX jentene Helene Næss og Marie Rønningen. I Kiel har de ikke helt fått det til å stemme og er foreløpig 24 i et felt på 61. Brødrene Tomas og Mads Mathisen hadde en god start på regattaen og skapte forventninger om en plass blant de 20 beste. Senere ble det tøffere og nå er Risørguttene på 45 plass etter gode plasseringer i sølvfinalen. Klar fremgang å spore er det under enhver omstendighet.