Norges Seilforbund

Neste sesong er aldri langt unna

Selv om de fleste av oss nyter en god gammeldags vinter er det likevel på tide å rette blikket mot en ny seilsesong. Vi i seilforbundet har lagt en hektisk periode bak oss. Skifte av generalsekretær tar naturlig nok mye tid og rekrutteringsprosessen er godt i gang. Samtidig er det godt å se at konstituert generalsekretær Per Christian Bordal holder skuta på rett kurs.

Publisert Sist oppdatert
TOM BRATLIE: Styremedlem i NSF.

Vårt neste store prosjekt er Klubbkonferansen 2018 som holdes på Gardermoen 17–18. mars. Der kan du blant annet høre en av landets mest populære foredragsholdere, Ole Petter Nyhaug, fortelle om viktige trender som påvirker arbeidet vårt med å rekruttere og beholde unge seilere. Vi skal diskutere hva som kjennetegner god klubbdrift i 2018, og vi skal ha debatt om hvordan vi kan gjøre våre seilarrangementer enda mer spennende for alle.

Klubbkonferansen er også møteplass for trenere, arrangører og dommere. Vi skal innom sommerskoler og nybegynneropplæring og vi får høre hva landets mest veldrevne klubber gjør for å være attraktive for stadig nye seilere. Vi skal innom regattasystemer, og dere skal få høre hvordan seilforeningene i Son og Moss har organisert og finansiert klubbeide J/70.

Klubbkonferansen blir også kombinert med ledermøtet, som avholdes de årene det ikke er seilting. Selv om det ikke fattes formelle vedtak på dette møtet, er det viktig at styret og foreningslederne har denne arenaen for rapportering og utveksling av informasjon.

Det nåværende styret kan nå se tilbake på snart ett års virke. Vi begynner å bli varme i trøya og kan rapportere om god stemning og gode, åpne diskusjoner. I perioden med konstituert generalsekretær har styret også engasjert seg litt ekstra for å støtte administrasjonen i deres daglige arbeid.

Seil-Norge er fullt av flinke og erfarne mennesker. Vi håper å se riktig mange av dere på klubbkonferansen for gode diskusjoner om hvordan vi best skal utvikle norsk seilsport.

Sees snart. Hold høyden!