BORDAL: Generalsekretæren ønsker fullt hus under klubbkonferansen.
BORDAL: Generalsekretæren ønsker fullt hus under klubbkonferansen.

Skal sette kursen videre for NSF

Norges Seilforbund feirer jubileum, og vil samtidig ha en omfattende klubbkonferanse. De har plass til flere.

Publisert Sist oppdatert

– Klubbkonferansen skal gi faglig påfyll, skape ideer og være en arena for å lære av hverandre – rett og slett gi motivasjon for å videreutvikle egen klubb, forteller Per Christian Bordal, generalsekretæren i NSF, til SEILmagasinet.

Seilforbundet feirer 50 år, og satser på tidenes seilfest lørdag 14. mars. Festen blir en del av forbundets klubbkonferanse, som kan være med å forme fremtiden for norsk seilsport.

Viktige temaer

Klubbkonferansen er tettpakket med innlegg, foredrag, tanker og inspirasjon, fra kl 10.00 til 17.30. Innleggene er delt i fire grupper tilpasset rollen i klubben, delt inn under klubbaktivitet, trener, klubbdrift og arrangør/dommer.

­– I et jubileumsår har vi tenkt at årets konferanse også skal bære preg av inspirerende og interessante foredrag om seiling i forskjellige former. Derfor er vi veldig glade for å få besøk av både Svein Rasmussen og Jonas Høgh Christensen, som på hver sin måte har veldig interessante historier å fortelle – Svein, OL-deltager i 1984, om sitt liv for og med brettsporten, og Jonas som leder for det danske SailGP-laget og årets nykommer i SailGP-sirkuset, forteller Bordal.

Plass til flere

– Vi er veldig godt fornøyd med antall påmeldte til festen, men er litt frustrert over treg påmelding til konferansen. Jeg håper flere ser verdien av å møtes for å utvikle norske seilforeninger og derved norsk seilsport sammen, og «hiver seg med» nå når påmeldingsfristen nærmer seg, sier generalsekretæren.

Alle norske OL-deltagere i seiling er invitert til jubileumsfesten.

Klubbkonferanse og jubileumsfesten holdes på The Hub på Clarion Hotel i Oslo 14. mars.

BRETTSEILER: Svein Rasmussen har utviklet OL-brettet som skal brukes i 2024.
BRETTSEILER: Svein Rasmussen har utviklet OL-brettet som skal brukes i 2024.