KNS etablerer vinterleir på Gran Canaria

10 brettseilere tilhørende KNS´ elitegruppe drar i vinterferien til Las Palmas på treningsleir.  Verdensmester Anders Løken og oppmannen fore brettseilerne i foreningen Ole-Anton Berntsen skal trene seilerne.

Publisert

KNS SPORT ønsker å etablere et permanent tilbud for KNS seilere i nært samarbeide med den lokale seilforeningen Real Club Natutico de Gran Canaria (http://www.rcngc.com). KNS hovedtrener Jan Steven Johannessen har i vinter forberedt initiativet i samarbeide med Hovedtrener Francis Babtista i RCNGC. Som første gruppe ut drar KNS´ brettseilere i uke 8.

- Vi ønsker å etablere grunnlaget for at KNS´ seilere kan bo billig og bra i umiddelbar nærhet til RCNGC og ha sitt utstyr sikkert lagret på seilforeningen, sier lederen for KNS Sport Tom Knudsen.

RCNGC er en flott forening hvor KNS seilerne kan avholde sine treningsleire gjennom vinterhalvåret. Med muligheten for billige fly direkte til og fra Las Palmas mener KNS Sport det er praktisk og økonomisk realistisk å etablere denne muligheten for vintertrening.

KNS´ Styre og Sportskomitee har arbeidet etter et  tre år gammelt vedtak om heving av klubbens sportslige prestasjoner. KNS vintercamp på Gran Canaria er et ledd i denne langsiktige planleggingen.  

 

Powered by Labrador CMS