Mesternes Mester

Er det en norsk seiler som virkelig lever opp til tittelen mesternes mester, må det være Kristoffer Spone. Han er tidenes mestvinnende NM-seiler med hele 45 medaljer. I år vant han også kongepokalen.

Publisert

– Endelig, der satt den!

Kristoffer Spone fra KNS har vunnet mye i sin seilkarriere, men aldri kongepokalen. Han har forsøkt mange ganger uten å lykkes. Man fornemmet derfor en stor, forløsende glede da han kunne heve sølvpokalen over hodet under den store, avsluttende seilerfesten og premieutdelingen på Tjuvholmen i midten av oktober – til jubel fra over 200 seilere. Det var en milepæl i seilkarrieren hans, men neppe et punktum.

Kristoffer Spone vant mesternes mester og dermed kongepokalen sammen med mannskapet sitt; Christen Horn Johannessen, Børre og Sigurd Hekk Paulsen etter en svært spennende finaleseilas i Åsgårdstrand. Det var på nippet at noen andre seilere – denne gangen handlet det om Karl Otto Book, Maren Magda Book, Aage Hedegaard-Larsen og Stian Østlund – igjen snappet pokalen foran nesen til Spone & Co, men de holdt hodet kaldt og nervene under kontroll helt inn til mål.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS