Gode venner og harde konkurrenter, Line Flem Høst og Anne-Marie Rindom.
Gode venner og harde konkurrenter, Line Flem Høst og Anne-Marie Rindom.

Seier i dagens siste

Line Flem Høst avsluttet dagen på beste måte

Publisert Sist oppdatert

Det er svært jevnt i Laser Radial VM før gullfinalene som begynner torsdag. Idag ble det avviklet tre seilaser på Port Phillip Bay og det blåste igjen friskt med grov sjø.

I dagens første seilasen ble Line Flem Høst pårent av en kroatisk båt i starten og fikk den ødelagt. Hun lå derfor langt bak lenge i seilasen, men seilte seg jevnt og trutt oppover i feltet og endte til slutt på en sterkt 10. plass. I den andre kjempet hun sammen med Anne-Marie Rindom i teten, men i den høye sjøen så de ikke kryssmerket og oversto kraftig, 13. plass til Line, 18. til dansken. I den siste fikk hun en godt start, traff den første kantringen perfekt og ledet deretter til mål.

Treneren Lars Loennechen understreker at Line nå holder farten til de beste og hun er sterk og utholdende til å gjennomføre tre seilaser i frisk vind. Idag blåste de steady 10 m/sek. Imorgen skal det løye noe. da starter gullfinalene og med alle de beste seilerne i samme felt blir konkurransen enda tøffere enn til nå. Line Flem Høst ligger på 9. plass med tre peng opp til nummer fem i regattaen. Caroline Rosmo er 71 sammenlagt.