Gode forhold under Snipe-NM.
Gode forhold under Snipe-NM.

Strålende forhold under Snipe-NM

Milde Båtlag er arrangør av årets NM i Snipe. Totalt 33 båter er påmeldt.

Publisert Sist oppdatert

Etter to dagers seiling er til sammen seks seilaser avholdt. To seilaser ble avholdt i relativt frisk vind på torsdag. I dag ble det arrangert fire seilaser i vesentlig mindre vind. Leder gjør, ikke overraskende, den spanske proffseileren Damian Borras som har med seg Alexandra Wang som mannskap. Beste norske båt er Jostein Grødem og Karen Kristoffersen. Disse to er i en klasse for seg. Kun 8 poeng skiller mellom plassene 3 og 10. Foreløpig er det Reidar Berthelsen og Janett Krefting som innehar tredjeplassen, og således sølv-medalje i NM. På plassen bak følger hjemmehåpet Geir Bjarne Myhre og Carl-Fredrik Joys.

Oppsving i Bergen

De siste årene har det vært et stort oppsving i Snipemiløet i Bergen, og det er svært gledelig å se at lokale båter hevder seg såpass bra i mesterskapet.

Mesterskapet ble avsluttet på lørdag. Det ble åtte seilaser hvor Damian Borras og Alexandra Wang var først over målstreken i fire. 

Jostein Grødem og Karen Kristoffersen fra Åsgårdstrand ble beste norske båt, mens Totto og Georg Wilhelm Vist  Harmann fra Bærum ble nest beste norske båt. 

NM-bronsjen gikk ril Trond Aarø og Jon Arild Tørresdal fra Bergen