Modellseilas i snøføyka

Sandefjord Seilforening arrangerte i helgen den første av to regattaer for modellseilerne

Publisert

Første del av QuestBack Seilasen ble gjennomført i Sandefjord under gode forhold. 15 IOM seilere gjennomførte 9 seilaser i stabile vindforhold og snøbyger. Det ble svært intens og tett seiling med jevnt over høyt nivå på deltakerne. Mange fikk til topp plasseringer, men topp trioen på de tre lokale seilerne klarte å prestere en jevn bra serie.

 

Sandefjord seilforening gjennomførte ett flott arrangement, med gode baner, starter etter tidsskjema uten ventetid og holdt varmerom med pølser og kaffe i pausen. QuestBack, sponsor for seilasen, ser på modellseiling som seiling i sin forretningsånd. Lave kostnader (ett sett nye seil koster 700,-!), effektivt (mange seilaser på kort tid) og høy verdi for seilerne/kundene (mye seilglede). Overskuddet av seilasen går til rekrutteringsbåt for å få enda flere til å prøve ut modellseiling.

 

Foreningen og seilerne ønsker seg i tillegg en dommer som kan ta regelavgjørelser. For dommere er det en sjelden god annledning til å ha full oversikt over hele banen, komme tett opp i situasjoner og ha direkte kontakt med seilerne rett etter situasjoner. Så dersom du er dommer-utdannet og trenger litt trening i nytt regelverk, ta kontakt med [email protected]

 

QuestBack seilasen fortsetter søndag 15.mars.

 

Resultater etter dag 1:

1. Gaute Stakston, Sandefjord, 11 p

2. Thomas Vestli, Sandefjord, 21 p

3. Bernt Ole Christensen, Sandefjord, 22 p

4. Morten Tønnesen, NMS, 29 p

5. Roger Isaksen, Sandefjord, 35 p

6. Arvid Kaupang, Larvik, 40 p

7. Jean B Linaae Jr., 47 p

Powered by Labrador CMS