Mot mulig forlik i America´s Cup striden

Larry Ellison vil legge striden bak seg og komme videre mot America´s Cup seilaser i Valencia i 2008, - på en betingelse

Publisert

The Golden Gate Yacht Club vil strekke seg langt for å få America's Cup tilbake på sporet for en regatta i Valencia i 2009 dersom forsvareren vil oppgi informasjon om den nye regelen for 90 foterne.

- Vi ser frem til å legge denne disputten bak oss og seile i Valencia i 2009 som planlagt. Det er det vi og alle de andre utfordrerne ønsker, sier Larry Ellison. - Men det er umulig å akseptere en designregel vi aldri har sett.

Amerikanerne har i løpet av de siste 24 timene diskutert seg frem til et kompromiss som er akseptabelt dersom de kan føle seg trygge på at den nye regelen for design er rettferdig for alle deltakerne. Det har vært vanlig i tidligere America´s Cup seilaser at designregelen har vært tilgjengelig også for potensielle deltakere i forkant av regattaen. Til nå har Alinghi forutsatt at utfordringen har måtte ligge på bordet før man har fått innsikt i regelen.

se http://www.ggyc.com

Powered by Labrador CMS