Ny businesscup i seiling

Gamle motstandere samarbeider når den nye businesscupen i seiling lanseres om kort tid.

Publisert

Magnus Hedmark og hans Logic Event Management styrer butikken for X-41-seilerne, men Rune Nilsson sikrer gode inntekter for båteierne ved å leie inn fem båter for 11 regattaer i mai. Han skal selge regattaer til næringslivet, mens Hedmark har markedsrettighetene for X-41 flåten.

Det ser ut som gamle sår er leget og stridighetene har lagt seg når Magnus Hedmark og Rune Nilsson igjen samarbeider om en seilcup for næringslivet.

Det er et populært konsept som dermed relanseres etter at Nilssons Xpo Group såvidt unngikk skifteretten ifjor høst etter at eierne bladde opp og sikret frustrerte båteiere og andre kreditorer 25% dividende.

Særlig for båteierne som har drevet båtene i næring og dermed har sluppet å momse dem inn, er det viktig å kunne opprettholde kommersiell drift. Hedmark som selv er X-41 eier er en naturlig representant for eierne og får med seg blant annet Steff Herbern i det nye opplegget. Utleieavtalen med Rune Nilsson har en verdi på kr 100.000 per båt, men er bare en del av aktivitetene Hedmark, Herbern & Co nå lanserer.

–Vi begynner i det små, men har planer om å drive events, teambuilding etc. sier Herbern til Seilas. Båtene skal som før ligge ved Herbern Marina der det i hvert fall blir stor aktivitet i mai med business cupen som drives mye etter samme vellykte mønster som tidligere.

Powered by Labrador CMS