Ny shorthandedkveld
Ny shorthandedkveld

Ny shorthandedkveld

Shorthandedfolket fylte KNS´ klubblokaler på Dronningen da teknologi sto på programmet. Nå byr Simen Løvgren & Co på sikkerhet, - og en slovensk toppseiler 16. februar.

Publisert

På denne samlingen vi vil kunne lære mer om, og også ta del i det sikkerhetsarbeidet som tilrettelegges for seilere.

 

Denne kvelden får vi besøk av en internasjonal seiler med gode meritter fra transatlantiske seilaser med Mini 6.5 og har vært med å skape en ny båttype som har blitt veldig populær. I tillegg vil vi ha fokus på sikkerhet under seilas, som alltid er et engasjerende og viktig tema.

 

Andraz Mihelin

Andraz er fra Slovenia og har en lang merittliste fra Mini Transat racing med topp plasseringer og blant annet rekordholder på 24 timer. I tillegg er han en av skaperne av Seascape 18, en helt moderne og passe stor seilbåt med utrolige egenskaper. Han vil legge vekt på dette med sikkerhet når han seiler double eller solo, hva som er viktig å fokusere på.

 

Sikkerhetsdebatt

Per Hertzberg og Sverre Ellingsen har begge lang erfaring fra shorthanded seiling. Sverre er også leder av Norlys og har som medlem i NSF sin Storbåtkomite oppgaver med å frambringe seilernes meninger om sikkerhet slik at NSF kan arbeide videre med dette, også internasjonalt. Disse to vil lede en debatt om dette med sikkerhet i våre regattaer og arbeidet for å komme frem til gode standarder som kan være viktig og greie å følge. ISAF’s endrede krav fra 2012 vil også bli omtalt.

.

Tid:

Middag fra kl 1700, program fra kl 1800 - 2100

 

Innlagte pauser hvor vi setter frem kaffe og kaker som SSN spanderer

Sted:

Dronningen, Huk Aveny 1, Bygdøy, Oslo

 

Dersom en ønsker middag, vennligst kryss av for dette. Dette betales for seg direkte til bevertningen.

 

Pris: Fri adgang for SSN-medlemmer. Inngang kr. 300 for alle SSN samlingskvelder i Oslo vinteren 2011, samt medlemskap i SSN for 2011 (tillegg for Mediakurs og 1. mai-samling på Holmsbu). Alternativt kr. 150 pr. kveld. Betales i inngangen.

 

NB: Påmelding er å anse som bindende da det er begrenset plass.

 

Powered by Labrador CMS