SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER: TØNSBERG SEILFORENING

REKRUTTERING: Rekrutteringen har alltid stått i høysetet i Tønsberg Seilforening, og det vil være tilfellet også i 2017.

Rekruttering er viktigst i Tønsberg

– Det viktigst målet for Tønsberg Seilforening er rekruttering. Det står alltid øverst på vår agenda, sier foreningens leder, Hilde Syrrist.

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinet har spurt seilforeningene om deres mål og ønsker for det nye året, og først ut i denne serien er Tønsberg Seilforening, foreningen som er viden kjent i Norge for sin pinseleir. Pinseleiren er blitt avholdt i en årrekke til glede for hundrevis av unge seilere hvert år, og på denne leiren er det rekruttering som står i høysetet.

NYBEGYNNERKURS: ? Vi ønsker flest mulig deltagere på foreningens nybegynnerkurs, sier Hilde Syrrist.

Et hav av muligheter

«Et hav av muligheter» er foreningens «slogan». Foreningen holder til på Fjærholmen, som mange i seilNorge vil karakterisere som et av landets flotteste anlegg. Foreningen selv er ikke uenig i det. På nettsiden til Tønsberg Seilforening kan en lese:

«Tønsberg Seilforening holder til på Fjærholmen i Nøtterøy kommune. Anlegget er tilpasset for alle båtklasser, og vi er såpass ubeskjedne at vi hevder vi har de beste fasiliteter. På land og vann. Det er derfor vi sier: Tønsberg Seilforening – et hav med muligheter».

– Seiling er en fantastisk utfordring for barn i alle aldre! Kom til Fjærholmen så skal vi lære deg å seile, avslutter Hilde Syrrist, leder av Tønsberg Seilforening.

SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER

SEILmagasinet har spurt alle seilforeningene som har kollektivt abonnement på SEILmagasinet, hva de ønsker seg for året 2017, men også hva som er mål og utfordringer for dem i det nye året. Tønsberg Seilforening er først ut.

De neste du kan lese om er:

Tirsdag 10. januar: Oslo Seilforening

Onsdag: 11. januar: Askøy Seilforening

Torsdag 12. januar: Bodø Seilforening

UNGE SEILERE: Tønsberg Seilforening stilte med flere unge seilere i seilsportsligaen. Nå håper foreningens leder på enda større engasjement i 2017 blant foreningens ungdommer.