Hva lederne mener: Ran Seilforening

NYTT: Ran Seilforening har hatt suksess i seilsportsligaen i 2016 og en satsing i 2017 blir nok med på budsjettet for 2017.
NYTT: Ran Seilforening har hatt suksess i seilsportsligaen i 2016 og en satsing i 2017 blir nok med på budsjettet for 2017.

En spennende høst

Publisert Sist oppdatert

Nå er høsten såvidt kommet, og vi har begynt å tenkte på båtopptak og vinterlagring. I tillegg vil vi, når dette går i trykken, ha gjennomført flere spennende arrangementer i september – og jeg er veldig glad for all den innsatsen som legges ned.

Et lite hjertesukk fra meg må også jeg få plass til: Vi sliter veldig med hensatte gjenstander på parkeringsplassen. Vi har gjort et forsøk på å komme i kontakt med eierne, men det ser ikke ut til at det hjelper. Jeg ber derfor om alle sin hjelp til å få ryddet parkeringsplassen, samt finne ut hvem som eier hva. Her må vi legge inn litt dugnadsarbeid.

Snart skal styret også begynne med budsjettet for neste år. Det har i år gått mye penger til uforutsette utgifter, og vi er i en situasjon med litt stram likviditet mot slutten av året.

Jeg vil gjerne ha innspill på ønsker for budsjettet, og det er en viktig jobb som ligger foran oss når det gjelder prioritering av midler til anlegget mot å bruke midler på sportslig satsning. I tillegg må vi prøve å være kreative for å få mer inntekter på anlegget. Det blir spennende å se hva neste år bringer når det gjelder utleie av anlegget!