Raymarine 2Star

TØFF: J/92 «Jakobine» var raskest til Strömstad på korrigert tid.

Disse båtene leder etter pitstop i Strömstad

Det er de minste båtene som gjør det best i Raymarine 2Star.

Publisert Sist oppdatert

 

FØRST: Dehler 36 «Flyer« var første båt over målstreken på Hankø, og vant Are Wiig-klassen.

I skrivende stud er de fleste deltagerbåtene på vei mot Hankø etter en tre timers pause i Strömstad. For å rekke festen i Strömstad er andre del av regatteaen kortet ned. De store båtene seiler rett til Sydostgrunnen ved Sandefjord, og så til Hankø, mens den lille klassen seiler direkte til Hankø, seiler da i prinsippet samme bane som Are Wiig-klassen, men med en pause. 

Første båt i Are Wiig klassen gikk i mål 09.02, og var «Flyer», Dehler 36 cws med Helge Rongevær og Ole Ingar Apalnes fra Fredrikstad Seilforening

LITEN: Yngve Lønmo og Asbjørn Lønmo har hatt en tøff seilas i J/92.

Tøff og liten

Det er J/92 «Jakobine» med Yngve Lønmo og Asbjørn Lønmo som leder den minste klassen på første del til Strömstad. 30-foteren leder med 20 minutter på korrigert tid over «Sinbad», en Impala 31, to av de minste båtene i den minste klassen. Første båt i mål på Hankø i den lille klassen ble «Trollfjord», Swedestar 370 med Svein Arild Hildrum og Ole Kristian Kvissel.

Liten blant de store

Også i den store klassen, var det en av de mindre båtene som leder etter pitstop i Strømstad. Det er Dehler 39sq «Bagheera“ med Eivind Carlsen og Henning Carlsen som leder foran «Cebina», en Grand Soleil 40.

Per Ottar Skaaret og Knut Frostad i X-50 «Jokerman» var første båt inn til Strömstad, men innså at han hadde rundet feil merke ved Jomfrulandsrevet, og valgte å bryte. 

Begge båtene i Are Wiig-klassen er i mål. 

 

Du finner resultatene fra Raymarine 2Star her. 

BEST: «Bagheera» var raskest til Strömstad i den store klassen.