STØTTE: Halve startavgiften i Are Wiig-klassen går i år til Are Wiigs deltagelse i Golden Globe.

Raymarine 2Star støtter Are Wiig

Seiler du Are Wiig-klassen i regattaen, går halve startavgiften til Are Wiigs deltagelse i Golden Globe

Publisert Sist oppdatert
NOSTALGI: Are Wiig må bruke tradisjonelle hjelpemidler i Golden Globe. I Are Wiig-klassen er det mulig å bruke moderne elektronikk.

Påmelingen til to-mannsregattaen er åpnet for påmelding. Det meste er likt som i fjor. Hankø Yacht Club blir regattaens samlingspunkt, og pitstop blir i Strömstad.

Støtter Are Wiig

Are Wiig-klasen ble opprettet for å senke listen for å seile Raymarine 2Star. Reglene er langt fra så strenge som i Golden Globe hvor båtene må være langkjølt, og all elektronikk er forbudt. Are Wiig-klasen er for båteiere med litt eldre båter. Det er begrenset antall seil som kan brukes, og forseilet må enten være på rull, eller med stagkroker. Klassen seiler også en kortere rute, uten pitstop.

Det er tredje året med Are Wiig-klassen. Are Wiig stilte i klasen første gang. I år vil båten være i England, klar for soloseilas, rundt jorda.

De to andre klassene er racing/cruising og flerskrog.

Early bird premie

Arrangør Fredrikstad Seilforening vil premiere deltagere som er kjappe med påmelding. Alle som melder seg på før 16. april er med i trekningen av elektronikk sponset av Raymarine.

Påmeldingsfristen er 6. juni, og absolutt siste frist for korreksjon i påmeldingen er 6.juni 2018 kl 23:59. Fristen er streng, for at seilere ikke skal spekulere i seilvalg ut fra værmeldingen.

Du finner påmeldingen her