Verken idiot eller idealist

«Bare idealister og idioter begynner i båtbransjen». Oda Lotte Heitmann Sundli (33) har overtatt som leder for familiebedriften, og sitatet er pappa Peters ord til datteren. Oda er ikke helt enig.

Publisert Sist oppdatert

Heitmann Marin AS ligger på Husvikholmen ved Drøbak. Ingen tvil om det, når man først har kjørt ned den bratte bakken der man i siste rundkjøring stirrer inn i kanonløpene på Oscarsborg, og i bunnen av bakken treffer en perfekt plassert fartsdump. Besøkende forstår at dette ikke er stedet for folk med gamle biler med slitte bremseklosser og dårlige støtdempere.

Når Heitmann Marin har utstillinger i egen hall, er det da også gjerne i samarbeid med Porsche eller Tesla. Heitmann Marin er en av de få aktørene som har overlevd i båtbransjen gjennom mer enn tre tiår.

Det står Heitmann Marin med store bokstaver på begge sider av det nesten prangende bygget fra 2005 på bryggekanten i bukten. Det er Heitmann som eier bygget, og i annen etasje holder Heitmann Marin til i flotte lokaler med mørkt treverk i skipsrederstil og store vinduer med utsikt over Drøbaksundet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS