EN NETTSIDE: I dag er seilas.no og seilmagasinet.no slått sammen til én og samme nettside.
EN NETTSIDE: I dag er seilas.no og seilmagasinet.no slått sammen til én og samme nettside.

SEILmagasinet.no og seilas.no blir ett

Nettsidene seilmagasinet.no og seilas.no er i dag slått sammen til én nettside: seilmagasinet.no.

Publisert Sist oppdatert

Fra og med i dag vil du komme til nettsiden seilmagasinet.no  – også om du søker deg til seilas.no.

– Vi har valgt å slå sammen de to nettsidene slik at alle seilinteresserte nå finner hele innholdet vårt på én og samme nettside. Det gjør det enklere for oss – og det gjør det enklere for alle leserne, sier ansvarlig redaktør for begge nettsidene, Ole Henrik Nissen-Lie.

Til nå er de to store nettsidene blitt driftet parallelt med litt ulik profil, men slik seilbåt- og mediemarkedet har utviklet seg, har det vist seg å være tungrodd, uøkonomisk og uhensiktsmessig. Det har dessuten vært forvirrende for mange å forholde seg til to nettsider.

Fra i dag av vil du finne alt på ett sted – seilmagasinet.no.

Et hav av innhold

Det betyr i praksis at alt som er publisert på seilas.no gjennom tidene, nå vil være tilgjengelig på seilmagasinet.no. Der finner man selvfølgelig også alt som tidligere er blitt publisert på seilmagasinet.no, slik at summen av alt dette blir til en unik base av innhold om seiling og seilsport som er publisert siden nettsidene oppstod for nærmere 20 år siden.

I tillegg er alt innholdet fra begge papirmagasinene, fra og med 2006 for Seilas’ vedkommende og 2011 for SEILmagasinet, blitt tilgjengeliggjort på nettsidene som pluss-artikler for alle digitale abonnenter. De har også tilgang til magasiner tilbake til 2006 i AppStore og GooglePlay.

Alle som tidligere hadde digitalt abonnement på seilas.no, vil nå automatisk bli overført som digitale abonnenter på seilmagasinet.no. Brukernavn og passord er det samme.

Digitale abonnenter – eller totalabonnenter som også velger å motta SEILmagasinet i posten – vil dermed ha tilgang til tusenvis av nyttige og inspirerende artikler – som har vært publisert – og som vil bli publisert fremover.

Tegn digitalt abonnement på seilmagasinet.no.