Seilpartner med spennende teknologiavtale
Seilpartner med spennende teknologiavtale

Seilpartner med spennende teknologiavtale

Dag Skarsgårds Seilpartner A/S forhandler produkter fra Digital Yachts som leverer maritime PC, AIS, kartplottere etc.

Publisert

Bildet over: Dag Skarsgård er aktiv med sin Landmark 43 og kjenner bedre enn de fleste seilernes behov for elektroniske hjelpemidler.

Digital Yachts er ledende på område og har de senere årene spesialsert seg på å utvikle robuste og strømbesparende maritime PC. Komponentene i maskinene er beskyttet med tanke på at utstyret skal monteres i et saltvannsmiljø. PC-ene har direkte innganger for enkel og robust tilkobling til annen elektronikk ombord via NMEA. PC kan også fåes med innebygget AIS og GPS. For mer info se her

Samarbeidet med Digital Yachts gjør at vi nå er i stand til å levere en komplett PC-løsning til den ivrige seiler, regatta eller tur, til en fornuftig pris.  Som forhandler av Expedition og C-map har vi merket at etterspørslen har tatt seg kraftig opp de senere årene da mange forstår at det finnes store muligheter for å avansere på regattabanen og seile trygt ved å bruke denne type verktøy. Den gir deg som skipper, navigatør, taktikker, nærmest uendlige muligheter når det gjelder planlegging, strategi og taktikk. Brukervennligheten som har blitt gjør at det ikke lenger trengs store kunnskaper for å ta dette i bruk, men basiskunnskap om seiling er selvfølgelig en stor fordel. Ved riktig bruk øker det også sikkerheten under seilasen.

Løsningene støtter kommunikasjon med alle kjente instrumenter og annen elektronikk som måtte finnes ombor

Powered by Labrador CMS