SKAGEN: Mange har minner fra Skagen, og her får du ett fra 2008 hvor en deltager avslører sitt hemmelige triks: Yoga på fordekket!
SKAGEN: Mange har minner fra Skagen, og her får du ett fra 2008 hvor en deltager avslører sitt hemmelige triks: Yoga på fordekket!

Yoga på fordekket

Med en regattasesong som står på vent, kan det kanskje være hyggelig med noen gjensyn av det som har vært. I dagene fremover bringer vi noen glimt fra SEILtvs innslag fra Skagen Race anno 2008

Publisert

Skjønt 2008 kun er 12 år siden, var nett-TV og streaming i sin svært tidlige og spede begynnelse den gangen. SEILmagasinet var imidlertid nysgjerrig på denne muligheten og lanserte kanalen «SEILtv» allerede i 2006. Tanken var ambisiøs – vi ville lage en TV-kanal for seilere – og vi investerte i en streaming-løsning, den gangen het det «nett-spiller», som kun Dagbladet hadde før oss. Få norske medier viste levende bilder på sine nettsider før SEILmagasinet.

En av regattaene SEILtv var ute og dekket, var Skagen Race, og vi hadde med oss ingen ringere enn Gunhild Dahlberg, som nå er en velkjent TV-profil og nå aktuell som programleder for TV-serien «Jakten på kjærligheten». I 2008 var Gunhild et nokså ubeskrevet blad i det norske mediebildet.

At hun hadde talenter er åpenbart, og disse klippene fra Skagen viser at alle som i dag forsøker seg som TV-kommentatorer i ulike kanaler, har noe å lære.

I dagene fremover i påsken viser vi noen glimt fra Skagen Race 2008. Kanskje noe vil huske og kjenne seg igjen? Her får du oppskriften på et godt gjemt regattatriks: Yoga på fordekket for hele mannskapet.