Shorthanded og media på Sjøen for alle

Norges fremste shorthandedseilere deler onsdag av erfaring og planer og får vi får besøk av den mediebevisste Peter Gustafsson fra Sverige.

Publisert

Peter Gustafsson som står bak det populære nettstedet Blur skal snakke om Seiling og media. Både enklere morsommere enn man tror. Peter Gustafsson, gir tips om hvordan man han benytte Internet og sosiale medier for å nå ut. Det kan være lan gturseilere som vil rapportere til hjemmeværende venner, kappseiligsteam som vil gi merverdi til sponsorer eller arrangører som skal trekke til seg flere deltakere.  

 

SHORTHANDED

Åpning, ved Simen Løvgren

Hva er shorthanded seiling, hvordan foregår dette, enkle tips og triks til hva som ofte er utfordringen; spinnaker/ gennakerseiling. Video og presentasjon ved Tor Hove Elan Norge.

Simen Løvgren skal sammen med Rune Aasberg som første noerske seilere delta i klassikeren Transat Jaques Vabre senere i 2011. Der stiller de med Assbergs Classe 40 «Solo», men de to har satt ambisjonene høyere og planlegger å satse i Formel 1 klassen, Open 60 til Barcelona World Race i 2014.

Pause, mingling. Godt synlige shorthanded seilere er tilgjengelig for en prat med deltagerne

Seilmagasinets Morten Jensen forteller om historien bak shothanded seiling i Norge, og deler sin oppfatning av hva shorthanded er, ranking, regattatilbud  og status i Norge/ Norden og utlandet

Fredrikstad Seilforening av formann Lars Erik Larsen - Forteller om sine shorthanded regattatilbud, med bakgrunn i at de var  primus motor sammen med Seilmagasinet for å etablere gode regattaer for shorthanded seiling. Vi får høre om historikken og fremtiden, også mtp det flotte tilbudet ser år med kystseilas på Watski TwoStarGodt synlige shorthanded seilere er tilgjengelig for en prat med seilere.

Programmert starter i Hall B onsdag kl 1600.

Powered by Labrador CMS