SPILL: Backgammon i solnedgang.
KART: Navigasjon gjør at timene flyr raskere og gir nyttig kunnskap, men det krever at du klarer å motivere dem. La dem slippe til på plotteren, så vil også interessen for papirkartene øke.
BØKER: Om bord kan alt leses, fra Donald til kjedelig faglitteratur. Maritime bøker anbefales. Lydbøker på mobiltelefonen, eller MP3-spilleren er også en god idé. Les gjerne høyt for barna.
Vannleker.
Fisk.
BERG OG DALBANE: Barna elsker å sitte i baugen, men bruk sikkerhetsline. Det kiler i magen hvis bølgene er store nok.
Tidlig krøkes.
14001346barniseilbt018
PAUSE: Er det rolige forhold og varmt er ingen ting bedre enn å henge etter båten. Å ha en liten lekebåt hengende etter gir også god underholdning for de små.

Gi barna opplevelser i sommer

Vi har samlet de beste aktivitetstipsene for at seilturen ikke skal bli en kjedelig ferie for de minste. Film og dataspill er kun nødløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Gode råd behøver nødvendigvis ikke å være dyre. Du kommer langt med litt tau, en fiskesene eller en kortstokk. Uansett, det viktigste som skjer om bord i en familiebåt er de gode opplevelsene familien har sammen. En tur i land til en av de mange aktivitetene som skjer i skjærgården vil alltid skape god stemning, avveksling og gode minner. Vi har samlet flere eksempler på hyggelige aktiviteter for både små og store under seilturen.

Kvalitetstid

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER