Flødeseilasen 2011

Snart et halvt hundre båter påmeldt

Snart et halvt hundre båter påmeldt

45 båter er påmeldt til Flødeseilasen 28. mai. Så langt. Du kan fortsatt bidra til at deltagerlisten blir lenger.

Publisert Sist oppdatert

Flødeseilasen er blitt en årlig tradisjon på Sørlandet, og den er en av de største tur&hav-regattaene i denne delen av landet. 45 båter er påmeldt til nå, men det er både håp og en ambisjon hos de to arrangørforeningene, Vågsbygd og Lillesand, at det skal delta enda flere.

Deltagerlisten domineres av seilere fra de to arrangørforeningene, mens det ennå er mangelfullt med båter fra «storebror»- og naboforeningen Christianssand. Der burde ligge et potensiale for flere deltagere.

FOR ALLE. Arrangørene kan fortelle at Flødeseilasen er en regatta for både engasjerte regattaseilere og familier som ønsker en trygg seilas sammen med likesinnede.

– Det legges stor vekt på at dette skal være et sosialt arrangement med muligheter for å utveksle erfaringer i et trygt miljø. Det oppfordes til å delta både på fredag kveld før regattaen og ikke minst sette av kvelden i Lillesand til hyggelig samvær med seilerkolleger. I Lillesand blir det god mat, passende drikke og levende musikk ved brygga i Lillesand, heter det i invitasjonen.

ULIKE BÅTER. Du finner mer informasjon om Flødeseilasen og du kan melde deg på på regattaens egen webside. Der ser du også den foreløpige deltagerlisten, som til nå har et vidt spekter av båter og seilere, fra H-båt opp til en Wasa 55, som er regattaens lengste til nå. Vågsbygd egen Morten Moe stiller med regattaens kanskje heftigste båt, en Swan 45, mens Ola Brunvoll kommer helt fra Mandal for å prøve sin splitter nye Luffe 40.04.

Det blir litt av hvert å bryne seg mot i Sørlandets største tur&hav-regatta som går av stabelen 28. mai. Påmeldingsfristen går ut 27. mai kl 21.