Finnjolle

Anders Pedersen
Anders Pedersen

Pedersen vant i godt selskap

Vinterserien for Finnjoller i Athen talte verdens beste. Best av alle var Anders Pedersen

Publisert Sist oppdatert

Vinterserien for Finnjoller ble arrangert 16.-20. november i Athen. 16 båter stilte til start, blant dem alle medaljørene fra årets VM, Zsombor Berecz HUN-Gull, Max Salminen SWE-Sølv og Pieter-Jan Postma NED-Bronse. Også bronsemedaljør fra OL i London og europamester fra 2017, Jonathan Lobert og vinneren av årets junior VM var på startlinjen.

Stor medieoppmerksomhet

Seilerne fikk fem flotte seildager med varierende forhold på OL banene fra  2004. For det meste blåste det nord- og vestavind som betyr fralandsvind og skiftende forhold. Det ble gjennomført i alt ti seilaser. Arrangementeg ble avsluttet med høytidelig premieutdeling der ikke mindre enn tre greske TV kanaler på plass, samt Hellas` idrettsminister som delte ut premiene.

Gir god motivasjon

For Anders Perersen har sesongen 2018 har vært litt stang ut, så det gjorde godt han han viste å kunne hamle opp med de beste når formen er på topp. Dette er en av regattaene som seiles nærmest OL formatet med tanke på antall båter og lengden på seilasene. Det føltes derfor ekstra godt for nordmannen å vinne med ni poengs margin til neste båt. - Dette gir god selvtillit og motivasjon til å gjøre jobben som skal til frem til EM og nasjonskvalifisering for OL i mai, sier Anders Pedersen.

 

 

Resultatliste
Resultatliste