Storm Capital ni i Italia

Team Storm Capital Sail Racing med Peder Jahre som skipper ble til slutt nr. ni i det åpne Italienske mesterskapet for Melges 24.

Publisert Sist oppdatert

Mesterskapet, som inngår som runde to i Volvo Cup, ble med norske øyne preget av sommerlige forhold, med sol, et tyvetalls varmegrader og fra tid til annen «hengeføre» ifølge skipper og mannskap på den eneste norske båten i Scarlino.

STORM CAPITAL åpnet glimrende fredag med en andre plass i første seilas, men siden ble resultatene noe mer varierende med litt for mange svake starter. Som igjen førte til at den norske båten hele tiden måtte konsentere seg på å seile seg opp i feltet.

Mesterskapet ble naturlig nok preget av italienske båter, og mellom vinneren Franco Rossini fra Sveits og STORM CAPITAL på niende, var det bare italienere. STORM CAPITAL hadde serien 2, 5, 19, 11 og 16 som tellende resultater.