Vanskelig å slå russerne
Vanskelig å slå russerne

Vanskelig å slå russerne

Russerne satser hardt i Drake og seilerne fra Moskva har festet grepet i Drake EM som KNS arrangerer på Askerbanen denne uken, men også  Eivind Melleby er igjen tilbake i tetbildet.

Publisert

Fem av de syv første plassene er tatt av lag fra Pirogovo Yacht Club i Moskva.  -  Det var en god, men vanskelig dag på vannet. Forholdene her er veldig likt det vi har i Moskva; skiftende, forteller en fornøyd Maxim Logutenko, Pirogovo Yacht Club. Han er skipper på «I Feel Good» og leder nå regattaen etter fem seilaser. Alle de tre første plassene er besatt av seilere fra den samme seilforeningen i Moskva. Det er to seilaser igjen av mesterskapet.

 

Onsdagen ble veldig våt for Drake seilerne i Indre Oslofjord. Regnet pøste til tider ned over banen. Den første seilasen gikk i en pen 8 knops vind, men den andre ble langt mer utfordrende. Da løyet vinden, dreide kraftig og regattakomiteen kortet til slutt løpet.

 

Eivind Melleby, KNS, var ikke fornøyd med dagens seiling. De lå blant de tre beste en stund i begge seilasene. Men det holdt aldri helt til mål for Melleby, Vidar Hansson og Rolf Th. Holm. De ligger nå på 5. plass sammenlagt. -  Det er 15 poeng opp til førstemann så mye kan fortsatt skje på to seilaser, sier Melleby.

 

Karianne Eikeland som var beste norske seiler etter gårsdagens seilaser hadde ingen god dag idag og ligger på 16. plass.

 

Resultatene finner du her: http://www.kns.no/Engelsk/Race/Aberdeen_Dragon_European_Championship/Results/

 

 

Powered by Labrador CMS