Mads og Tomas Mathisen på Mallorca
Mads og Tomas Mathisen på Mallorca

Knallsterkt av Mathisenbrødrene

Vant to seilaser i topp internasjonalt selskap

Publisert Sist oppdatert

Mads og Tomas Mathisen startet fredag MSC regattaen på Mallorca. De startet bedre enn noen gang i 49er, med 13 -1 -1 i dagens tre seilaser. Sammenlagt ligger de på 6. plass av 63 båter. Det skal i alt seiles ni seilaser totalt, re gjenstår hver av dagene lørdag og søndag. 

MSC regattaen er en stor treningsregatta hvor det seiles i to felt med over 30 båter i hvert. Det er  meget sterk konkurranse med verdensmestere, verdenscup- og OL vinnere på plass. 

I denne regattaen får Risørseilerne hjelp og oppfølging fra det norske trenerteamet med blant annet  landslangstreneren, trener i KNS og seilforbundets meterolog. De er på Mallorca og støtter alle de norske seilerne. 

I tillegg jobber gutta sammen med Krystof som har trent dem både tidligere år og denne vinteren.

De fleste av de beste er på Mallorca for å teste hvilken effekt de har hatt av vintertreningen og mange, deriblant Mads og Tomas, skal bli der for å trene en måneds tid.

Lind Flem Høst er 13 i Laser Radial, men de norske 49erFX seilerne Helene Næss og Marie Rønningen er 11 i 49erFX, plassen foran OL vinnerne Martine Grael og Kahena Kunze