Gjensidigestiftelsen
Gjensidigestiftelsen

Vil støtte sommeraktiviteter

Gjensidigestiftelsen vil støtte sommeraktiviteter for ungdom, og ønsker søknader fra seilforeninger.

Publisert Sist oppdatert

Gjensidigestiftelsen ønsker at flest mulig kan ha noe å glede seg til i sommer. Alle som vil skape sommerjobber for ungdom i tilknytning til aktivitetene, oppfordres spesielt til å søke. Nå oppfordrer de alle lag og organisasjoner i området om å søke om midler for å skape gode sommeropplevelser for barn og ungdom.

2020 var et spesielt år for alle, og mange barn og ungdom fikk en utfordrende vår og sommer med få fritidsmuligheter. Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på sommerutlysningen i fjor, og gjentar derfor suksessen i år, sier Chris Bjelke i Gjensidestiftelsen.

Ungdom

SEILmagasinet og Gjensidestiftelsen har tidligere samarbeidet om å gi barn og unge mulighet til å seile og more seg på sjøen. Utfordringen som nå sendes ut til frivillige lag og foreninger er å skape aktiviteter som gir gode sommeropplevelser, samt sommerjobber for ungdom der det blir ungdommens ansvar å planlegge og gjennomføre aktivitetene. – Det er mulig å søke om inntil 300 000 kroner per prosjekt, og vi håper mange har lyst til å søke, forklarer han.

–Vi ber nå lag og foreninger om å kjenne sin besøkelsestid, og søke så snart de har anledning. Søknadsfristen er 9. mars, og alle søkere får svar tidlig i mai for at de skal rekke å planlegge tiltakene i god tid før ferien, avslutter Bjelke.

Informasjonen om hvordan man søker og hvilke kriterier som må oppfylles for å søke finnes på www.gjensidigestiftelsen.no