Finnjollen og 49erFX jentene i tetbildet

Andre dags seilaser i MIami bekrefter FX jentenes styrke og nå fikk også Anders Pedersen vist seg frem

Publisert Sist oppdatert

Nok en lettværsdag i Miami, men arrangøren klarte i de minste å gjennomføre gode seilaser på alle baner og for alle klasser. 

Ingen  kunne gjøre noe med de tyske jentene som vant samtlige tre seilaser i 49erFX. Men Ragna og Maia Agerup viste igjen at de er blant de beste i klassen. Med plasseringene 7, 2, 8 og 3 holder de en klar 2. plass sammenlagt.

Ragna og Maia Agerup
Ragna og Maia Agerup

Finnjollene kom først igang med verdenscupregattaen idag. Anders Pedersen viste at at treningen i forkant av regattaen har båret frukter  da han med plasseringene 6, 2 og 9 ligger på 5. plass sammenlagt bak en gresk, en tyrkisk og to britiske båter, men foran Finn Gold Cup vinneren Max Salminen, SWE, som ligger på 10. plass.

Herman Tomasgaard hadde en 3. og er 38. plass og klatret med det til 14 sammenlagt, ti poeng fra topp ti. Line Flem Høst avsluttet dagen med 10. plass og ligger nå som nr. 21. Maria Mollestad er sammenlagt 27 og Sebastian Wang-Hansen 23. Alle disse trives nok bedre i mer vind en de 8-12 knop som blåste over Key Biscayne onsdag.