Anne Nygren lanserer Youtube-kanal

Forleggeren seiler en svært spennende katamaran i Stillehavet, og to filmer er alt publisert.

Publisert

– Jeg har i mange år gitt ut bøker om eventyrlige seilaser og er oppe i over 70 titler. Dette vil jeg fortsette med, men ikke i det samme tempoet, da det ikke er så mange klassikere å ta av lenger! Derfor har jeg bestemt at mine trofaste Flyt-følgere skal få muligheten til å følge meg i mitt eget galematias-eventyr: «BareBare to BoraBora»... der jeg føyer til «almost»... for kommer jeg egentlig til BoraBora? ... det vil tiden vise, skriver Nygren.

YOUTUBER: Anne Nygren har gode historier fra Stillehavet å dele med seilinteresserte.
YOUTUBER: Anne Nygren har gode historier fra Stillehavet å dele med seilinteresserte.

Store ambisjoner

– Jeg skal lage mer film. Vi har 10 episoder klare og med de 100 rapportene jeg skrev i fjor sommer har vi film for flere år framover, skriver Nygren til SEILmagasinet. Det kommer to filmer i måneden framover, først på Patreon der du må betale noen få kroner, men slipper reklame og deretter på YouTube der det er gratis, men du får reklame.

Selvbygget katamaran

Katamaranen »BareBare» er selvbygget i Norge, demontert, og flyttet i en 40 fots container til Tahiti hvor den ble montert igjen. Budsjettet på 150 000 sprakk, men katamaranen kom frem i 2019, ikke lenge før Covid 19.

– Vi har mange tanker om «BareBare» for fremtiden, og planen er nye turer til Huahine i Stillehavet, forteller forleggeren fra Fredrikstad.

SEILmagasinet hadde en større sak om prosjektet i nummer 1-2019.