Bli med på «Seilas Senja Rundt»

Regattaen «Senja Rundt» har i år fått Seilas som hovedsponsor. Regattaen går av stabelen 2. - 5. august og arrangøren håper å lokke flere deltakere til den fantastiske seilasen som er delt inn i fire etapper over fire dager.

Publisert

«Senja Rundt» er en regatta som ikke bare er forbeholdt racerbåter, men også en unik mulighet til å delta i en flott familieseilas.

Senja byr på uforglemmelige naturopplevelser. Øya er variert, fra den lune vakre sørspissen til den røffe yttersida der bosettingene klamrer seg fast i små fjorder omkranset av mektige fjell. Nordsida byr på naturens eget drama, før vi runder øya og seiler videre i det vakre Gisundet, tilbake til utgangspunktet Finnsnes.

– Det som gjør denne regattaen litt spesiell er at det er en ny etappe hver dag, forteller regattaansvarlig Arnfinn Bentdal i Senja Seilforening.

Regattaen seiles etter IYRUs kappseilingsregler for 2005-2006. Seilasen er delt inn i fire etapper hvor sammenlagt resultat blir det tellende. Alle deltakende båter vil bli premiert, med de fineste premiene til etappevinnerne og ikke minst «over all» vinner.

Seilasen deles i to LYS klasser, som settes av regattakomiteen. Skøyter og båter uten LYS bevis kan også delta.

Les mer om «Seilas Senja Rundt» i Seilas nummer 4

For mer informasjon: www.senjasf.com eller regattaansvarlig Arnfinn Bentdal telefon 91 66 08 20