Guttormsen skal trene Melges-seilerne
Guttormsen skal trene Melges-seilerne

Guttormsen skal trene Melges-seilerne

Melges Norway har sammen med Norges Seilforbund blitt enig om en avtale på treneransvar for sesongen 2007 i forberedelsene frem til EM i Neustadt i Tyskland.

Publisert

I en sesong som er kort og hektisk er det viktig at det trenes på de riktige områdene og for Melgesklassen så vil det bli fokus på strategi og trim det vil si båtfart. For å hevde seg blant verdens beste seilere internasjonalt, så må Melgesseilerne være like forberedt som de aller beste og kunne seile like smart. Melges Norway har gjennom medlemmer som Eivind Melleby, Geir Dahl Andersen, Herman Horn Johannessen, Kristian Nergaard, Peder Jahre, etc mange dyktige seilere med mye erfaring fra seiling på høyt nivå. Nå ønsker styret i Melges Norway og sette dette inn i ett program med hjelp fra interne ressurser og Espen Guttormsen som skal lede til gode plasseringer i EM 2007 og senere VM i 2008 i Italia.

Lars Horn Johannessen vil administrere trenergruppen fra Melges Norway.

Melges Norway takker NSF for all hjelp i planleggingsarbeidet og dette vil være til stor hjelp for seilere i Norges tøffeste en-type klasse.

Powered by Labrador CMS