Langturcamp med internasjonal deltagelse

25. og 26. mai holder Lange Maritime et arrangement for seilere som har vært, eller vill langt.  Det er det mange av.

Publisert Sist oppdatert

– I morgen går påmeldingen ut, og vi har over 75 deltagere, forteller Hans Lange til Seilas. Han vil dimensjonere opp arrangementet til maksimalt 100 personer, forteller Hans Lange.

Fra nært og fjernt

De fleste påmeldte er fra Østlandet, men det kommer også langturinteresserte fra Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag. Arrangementet, som er et sosialt arrangement med en blanding av foredrag og utstilling.

– Lørdag kveld blir det grilling på brygge hvor jeg håper vi kan få en bra blanding av tidligere langturseilere som vil møte tidligere medseilere og seilere med store planer, forteller Lange. Programmet er så fristende at det er påmeldt seilere fra Danmark og Sverige også.

Med egen båt

– Det er gøy at så mange kommer med egen båt, mener Hans Lange. Over 25 båter vil ligge i Leangbukta under Langturcampen. Hans Lange forteller at han har organisert gjesteplasser på bryggende i Leangbukta med Asker Marina, men det er også mulig å ligge på svai i Karibisk stil. Asker Marina vil kreve havneagift, men ellers er arrangementet gratis.

Du finner program og påmelding her