Appen inneholder noe artig informasjon, som historikken til Karvingen fyr, men ellers er det sparsomt med bilder og info om våre perler i Oslofjorden.
Appen inneholder viktige telefonnummere og tegnforklaringer.
Småbåtguiden er bygget opp rundt et interaktiv kart med bruk av symboler. Du kan også søke frem ulike tjenester.

App for Oslofjorden

Nå kan du få nyttig informasjon om Indre Oslofjord på smarttelefonen.

Publisert Sist oppdatert

Oslofjorden byr på fantastiske natur- og friluftsopplevelser. Småbåtguiden - appen gir en enkel veiledning og nyttig informasjon for trygg ferdsel på fjorden.

Småbåtguide-appen gir småbåtførere med smarttelefoner et dynamisk informasjonskart som viser hvor du er i kartet og kan lose deg til nærmeste sted der du kan fylle drivstoff eller gå på toalettet, eller gi deg mer informasjon om livet på øyene eller fartsgrensene som gjelder. Kartet viser hele indre Oslofjord og strekker seg ned til Son.

Nå kan du ha småbåtguiden i lomma! Med ett tastetrykk kan du finne nærmeste badestrand eller gjestebrygge, sier havnedirektør Anne Sigrid Hamran.

Småbåtguiden ble første gang lansert i 2008 som et papirkart, og blir hvert år distribuert til småbåtforeninger og småbåtførere. Nå har vi gjort guiden enda mer tilgjengelig for folk som har smarttelefoner. Appen småbåtguiden kan nå lastes ned fra appstore eller google play. Småbåtguiden er et samarbeidsprosjekt mellom Oslo Havn KF, Politiet, Statens Naturoppsyn og Fylkesmannen i Oslo og Akershus.