Trebåtfestival i Oslo?

Trebåtfestival i Oslo?

Det kan bli trebåtfestival i Oslo i 2014.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Kanskje blir det trebåtfestival her på den nye Aker Marina i 2014?

Tre båtinteresserte mediafolk, som står bak Båt-TV.no, har tatt initiativ til en trebåtfestival i Oslo i 2014. I sommer skal det bli et prøvearrangement.

Morten Christiansen i Båttv.no ivrer for å få til en stor trebåtfestival i Oslo. Han håper å få til et samarbeide og støtte fra alle organisasjonene innen trebåtmiljøet i Norge. I forrige uke var han tilstede på årsmøtet i KTK, Klassisk Treseiler Klubb, for å fortelle om planene.

Oslo Trebåtfestival skal etter planen gjennomføres i 2014, men sted og tidspunkt er ennå ikke avgjort. Heller ikke om festivalen blir lagt til Aker Marina eller Bjørvika er bestemt. Men i følge initiativtagerne vil det bli holdt en «prøvefestival» allerede i år, enten sent i august eller tidlig i september. Foruten utstilling av trebåter skal det bli en regatta rundt øyene i fjorden, familiekonsert, arrangementer for barna m.m.

Sammen med Morten Christiansen står båtradiomannen Dag Sørlie og Bjørn Ødegård bak prosjektet. Du finner mer info om dette på www.battv.no