Søk i arkivet

Fra årets  Bil- og båtmesse på Sørmarka. Foto: Flemming Henriksen.
Fra årets Bil- og båtmesse på Sørmarka. Foto: Flemming Henriksen.

Stor flytende messe i Sandnes

Stavanger Båtmesse AS satser på en ny stor båtmesse siste helgen i april.

SATSER I SANDNES: Jo Gill Næss, daglig leder, Torbjørn Haraldsen, Flemming Brun Henriksen. Glenn Brun Henriksen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

– Muligens blir dette Norges nest største flytende båtmesse,  med undt 120 båter på sjøen i tillegg til båter på land, antyder medarrangør Flemming Brun Henriksen.

Båter og utstyr

Stavanger båtmesse AS har leid en stor hall i Sandnes havn, der det er satt av over 2000m2 for dem som ønsker å stille ut utstyr og båter innendørs.
Messen i Sandnes blir arrangert 27.-29. april, det vil si etter båtmessene i Haugesund og Bergen, som skal være i begynnelsen av april.

Mer båt neste år

Også planleggingen av neste års Bil & Båtmesse i Sørmarka Arena er godt i gang, og vil gå av stabelen helgen 13. -16. september.
– Det vil bli enda mer båt enn bil neste år, avslører Henriksen.
I år var fordelingen 50 /50 mellom båt og bil.

Stavanger båtmesse AS eies av Flemming Brun Henriksen, Torbjørn Haraldsen, Glenn Brun Henriksen (alle 30 prosent andeler) og Jo Gill Næss 10 prosent.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen