Dina og Tore Nordahl-Pedersen og Linda Upton fra "Dina fra Os".
Tor Atle Storebø fra "Aries" og Petter Haavik fra " Fanteliv".
Båt med dobbel kjøl...
ARC-barna ble kalt frem til scenen.
Kong Neptun var ikke langt unna..
Vinsjedamen stakk av med hovedpremien for beste kostyme.
i samme båt..
Rød fiske-Neptun på to ben.
ARC-karneval for store og små
Party on!
Seilparty i Las Palmas' indre havn.
Norsktalende Christop von Reibnitz seiler for 9. gang. Nå med tyske "Peter von Seestermühe".
"Marionette"-gjengen måtte vente på å komme inn.
"Godot"- mannskapet var lett å kjenne igjen.

ARC-karneval for store og små

Sjørøvere, levende vinsjer, kong Neptun og en fisk på to ben var blant de glade dansende seilerne vi møtte på  «The Sea Fancy Dress»-party på Sotavento Club onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

GØY: Tone og Tor Atle Storebø på Bavaria 42 "Aries" var blant de best kledde i kveld.

Las Palmas de Gran Canaria;

Selv om mange av de norske båtene valgte å stå over det tradisjonelle mannskaps-karnevalet for ARC-seilerne onsdag kveld, var det både god fantasi og godt humør blant de som møtte opp på Sotavento Club.

Blant dem som hadde tatt frem "finstasen" var både Tone og Tor-Atle Storebø fra Bavariaen "Aries" og stripe-gjengen fra Swanen "Godot".

Også den norsktalende tyskeren Christop von Reibnitz, som seiler ARC for 9. gang, stilte med kledelige rosa blomster på ørene. Von Reibnitz har seilt ARC mer eller mindre annenhvert år siden starten i 1986, og seiler i år med tyske  "Peter von Seestermühe".

De norske ungdommene på "Marionette", en Oceanis 44 som ligger i Puerto Mogan, måtte derimot ta til takke med takterassen ovenfor festlighetene.

Skipper Haakon Flender og mannskapet Alexander Lersbryggen, Mari Skavhaug og Stein Kristoffer Bjørgo seiler nemlig utenfor ARC, og fikk derfor ikke lov å komme inn før den offisielle delen av festen var over.

– Vi søkte først om å seile ARC, men fikk beskjed om at vi var for sent ute. Derfor kjøpte vi båt og klargorde alt med tanke på å krysse over på egen hånd, forteller skipper Haakon Flender. Da de så fikk klarsignal for ARC for kort tid siden så de ikke lenger poenget i å betale 12.000 kroner for å være med.

– Vi har seilt fra Hawaii vestover via Indonesia, Sri Lanka, Oman og Eritrea for fire år siden, så vi skal nok klare oss, ler den glade gjengen, som foreteller om møte med pirater i rom sjø og seilende vietnamveteraner på "Titanic" bar i Eritrea..

Se alle bildene fra kvelden i billedspesialen under