Nasjonal rekrutteringsdag for windsurfing

Nork Brettseilerklubb onsker å samle aktører i Norge på Sola for å dele erfringer. Samtidig holder nordisk mesterskap i BIC 293.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra NBK

Rekrutteringsutvalget i Norsk Brettseilerklubb inviterer tillitsvalgte, trenere og/eller interesserte foresatte fra foreninger og klubber i HELE seil Norge med interesse for å satse på et aktivt og organisert ungdomsmiljø i brettseiling til nasjonal rekrutteringsdag!

• Sted: Sola Strandhotell

• Dato: Lørdag 14. august

• Oppmøte kl 11.30 og avslutning med felles middag på kvelden

• Agenda: Erfaringer og plattform for å bygge brettseiling videre som en betydelig rekrutteringsklasse i foreninger og klubber i seil Norge

Flere foreninger har tatt grep og har oppnådd betydelige resultater. Sola, Karmøy, Arendal, Drøbak, Asker, KNS og Bærum er eksempler som har utviklet gode miljøer. Hvor gode resultater er oppnådd gjennom enkle grep, foreldreengasjement og mer strukturert tilnærming. Som eksempel er det i dag 70 brettseilere mellom 11 og 15 år kun i KNS. Disse foreningene stiller og forteller om sine erfaringer rundt markedsføring, konseptualisering, sporstlig plan ,mm.

Nordisk mesterskap

Møte avholdes på Sola samtidig som det er Nordisk Mesterskap i Juniorklassen BIC 293. Slik at alle kan se på nært hold hvilke muligheter som også ligger til rette for de som vil satse i ung alder på regattaseiling innen brett. Satsing på brett bidrar til et større ungdomsmiljø hvor flere trekkes til seiling og har derfor vist seg som et meget godt tillegg til joller som Optimist og Zoom også for de tradisjonelle seilforeningene.

Forhåndpåmelding rettes til: Thomas Føyen innen 20. Juli. Merk navn, kontaktinformasjon, forening og om overnatting ønskes. Det vil bli utbetalt reise og bostøtte på inntil 1 000,- NOK for opp til 2 personer per klubb/forening. For spørsmål kontakt Thomas på telefon 95 24 55 99